Varför jag började blogga

Jag startade min blogg för att jag ville skriva om massa saker som har hänt i mitt liv och hur det har påverkat mig. Jag ville se om andra kanske hade råkat ut för samma saker och kanske kände likadant som mig. Så att vi tillsammans kunde hjälpa varann lite på traven. Det har inte riktigt blivit så och jag antar att det är så bara för att jag är rädd. Jag är rädd att få massa elaka kommentarer som säger att jag bara söker uppmärksamhet eller att jag bara söker sympati osv. Det borde egentligen inte vara så, men jag är rädd för att bli nertryckt. Men jag har blivit en rätt svag person och jag tar åt mig av minsta lilla. Jag kanske har fått 3 elaka kommentarer på min blogg hitills och det fick mig ställa mig själv frågan om jag verkligen ville göra det här. Jag har flera gånger läst igenom kända bloggerskors kommentarer och tänkt att jag skulle aldrig kunna stå ut med det där, eller rättare sagt så skulle jag aldrig orka.

Här om dagen skrev jag ett inlägg om saker som jag tyckte var bra eller dåliga, jag skrev "tummen upp" och "tummen ner" som ni kanske läste. På "tummer ner" hade jag tänkt skriva prinskorvar, att jag inte tyckte om dom och att dom var överskattade på julbordet. Men sen tänkte jag, tänk om någon går in på min blogg som älskar prinskorvar. Den personen kanske tänker att det var dåligt av mig att skriva så och bestämmer sig sedan för att lämna en elak kommentar. Därför skrev jag inte så. Jag skriver INGENTING som kanske skulle råka provocera någon, för jag står inte ut med elaka människor!

Jag har inte skrivit en enda provocerande sak (rätta mig om jag har fel) och endå finns det vissa som glädjer sig åt vara elaka. Det finns personer som verkligen vill ha något att hacka på och att leta efter fel är deras vardagsmat. I min blogg vill jag framstå som glad och snäll, gör inte jag det? Jag hoppas det eftersom det är det som är mitt mål!

Jag tycker iallfall att det är synd att det är som det är.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Det sägs att Nöjesextra ska uppmärksamma dig och din pojkvän de närmaste dagarna. Kul!

http://nojesextra.se

2008-12-30 @ 09:00:34
URL: http://nojesextra.se
Postat av: ebba

hej, läste ditt inlägg och jag håller med, dem vill bara sabba säkert för att dem inte gjort lika bra framsteg som du, du är liksom med på mest besökta bloggar, jag tycker att din blogg är jättebra och ska fortsätta läsa den :)

2008-12-30 @ 09:56:42
URL: http://axlundans.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag tycker din blogg är bra=)!

2008-12-30 @ 10:07:38
Postat av: sock

blir så glad av bilderna längst upp på din blogg.

och jävligt svartsjuk också då, vill också ha någon =( jaja men gott nytt år på dig!

2008-12-30 @ 10:15:54
URL: http://socksontherocks.blogg.se/
Postat av: Sofia

Kolla in mitt senaste inlägg!:)

2008-12-30 @ 10:27:29
URL: http://bananvecka.blogg.se/
Postat av: Olivia

Jag håller med! man är så rädd för dom där hemska komentarerna. och jag tkr du framstår som en väldig

snäll tjej:)

2008-12-30 @ 11:10:04
URL: http://olivya.blogg.sr
Postat av: Tobbe

Blogga på :)

2008-12-30 @ 11:15:05
URL: http://tobbejonsson.se
Postat av: Eve

bry dej inte om dem som skriver elaka kommentarer..dem e inte värda det..dem e säkert bara avundsjuka på dej el nått..))) blogg e ju för att skriva vad man tycker och tänker..))))) Ha det Bra...

2008-12-30 @ 11:16:25
URL: http://smultroneve.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jag har börjat läsa din blogg på senaste tid, hittade dig på bloggtoppen så kikade in och tycker om den jätte mycket. Ditt liv verkar så enkelt och underbart. Jaja, vill bara säga att enligt mig framstår du som en väldigt glad och snäll tjej :)

2008-12-30 @ 12:38:00
URL: http://lovisabrandt.blogg.se/
Postat av: E

Tycker det är låg med elaka kommentarer - men faktiskt lägre att ta åt sig ifall någon inte gillar prinskorv? :) Stay strong, lägg dig inte på rygg! Btw, läser i kommentarerna att du är känd - stämmer det?

2008-12-30 @ 13:20:09
URL: http://lifeofe.blogg.se/
Postat av: fridah

du borde inte bry dig så mycket om vad andra tytcker egentligen, liksom en blogg har man väl delvis till för att uttrycka vad man tycker eller känner ? jag tycker inte det skulle framstå som att du är sur eller elak eller trycker ned andra människor utan bara att du står för vad du tycker. och det är strongt gjort, man ska verkligen inte tänka på vad andra tycker eller skriver. skitsamma, helt ovärda mäniskor att tänka på isf, och helt och hållet deras problem! eller hur ? :)

2008-12-30 @ 13:31:59
URL: http://fridahh.blogg.se/
Postat av: Karin

Våga skriva vad du sjælv vill, det ær bara att stå på dig ! Nær du væl fått ur dig allt så kommer inte de elaka kommentarerna att "skada" dig. Læs dem & gløm dem! Folk som skriver eleka kommentarer ær før det mesta endast ute efter uppmærksamhet,tråkigt nog.

2008-12-30 @ 13:43:16
URL: http://karinlind.blogg.se/
Postat av: aidaaaa

fuuuuck'em skriv vafan du vill ;D

2008-12-30 @ 13:43:38
Postat av: Petra

Tycker du verkar va en super go tjej. fattar inte varför folk vill vara elaka och skriva dumma kommentarer. jag blockerar alltid alla som är elaka! Bort med dom!

2008-12-30 @ 14:22:20
URL: http://petras.blogg.se/
Postat av: Petra

Hej! Jag läste ditt inlägg och blev så rörd att jag kände att jag var tvungen att skriva något, sen upptäckte jag att du redan fått en hel hög med liknande kommentarer men jag känner ändå att jag vill säga det här.

Jag känner inte dig, har ingen aning om vem du är, men om du är sann i det du skriver verkar du vara en tjej med inte alltför bra självförtroende (ska inte blandas ihop med självkänsla!). Detta säger jag inte för att vara elak, utan mer för att peppa! Det du skrev om prinskorven fick mig att tycka synd om dig, kanske var det meningen, kanske inte, det spelar egentligen ingen roll. OM det nu är så att du "behandlar" dina åsikter och känslor genom att först tänka om det skadar någon annan så till den grad att du inte ens kan skriva att du inte gillar prinskorv - då måste du jobba med dig själv. Du verkar ha så mycket annat, säkert också jättebra självkänsla, men våga ta för dig lite. Bra människor förtjänar att synas!

Ville bara säga det, hoppas du inte tog illa upp av något.

Gott Nytt År! ;)

2008-12-30 @ 15:11:25
URL: http://petrad.blogg.se/
Postat av: Daniela

Du ska skriva det du har på hjärtat. Det du känner och tycker. Ingen ska trycka ner dig som människa! Alla är vi olika och smaken är som baken?! Stå på dig. Och dem som orkar lägga ner sin energi på och ge elaka kommenterar har ju verkligen inget liv och dem kan suga balle ifall dem vill. Tänk såhär istället... I IRL hade dem ALDRIG vågat yttra sig så som dem gör på nätet (anonymitet).

Stå på dig!!!

kram Daniela

2008-12-30 @ 15:13:50
URL: http://winey.blogg.se/
Postat av: sanna

Fin blogg du har tjejen.

Mysig att läsa om kärlek :P

2008-12-30 @ 16:56:54
URL: http://sannis1987.blogg.se/
Postat av: Li

Jag tycker du ska skriva vad du själv känner & försöka att inte bry dej om vad andra tycker. Du gör ju inga påhopp mot ngn om du skriver att du inte tycker om prinskorvar.

Själv så avskyr jag korv över lag. bara just korv.

Gott Nytt

2008-12-30 @ 17:09:02
URL: http://wonderfuldarling.blogspot.com
Postat av: lisa

jag hittade till din sida igår och blev tvngen att besöka den idag me! den känns så personlig och äkta=) likeu!

2008-12-30 @ 20:51:57
URL: http://calidora.blogg.se/
Postat av: shrimp

Alltså, alla får elaka kommentarer men jag tror att du klarar det! Klart att du ska kunna skriva om hemska saker för dig som hänt <3! Din tanke till varför du ville starta bloggen var ju verkligen jättefin! Den idén är helt klart värt ett försök! :D



låt din pojkvän kolla kommentarerna åt dig ifall du inte vill riskera att se dåliga kommentarer och försök att förtränga att de kanske exiterar :) Du verkar som en jätterar tjej och det vore synd om du inte vågar skriva vad du vill !



Keep on fighting :) Precis som Lisas kommentar: I Like you too!

2008-12-30 @ 23:53:32
URL: http://yesindeed.blogg.se/
Postat av: lena

jag säger bara din blogg,din värld.

Min blogg är min,det jag skriver är mina tankar,känslor och så vidare.

Tvingar ingen att läsa,passar det inte så behöver man inte.

Så gör ditt race,din blogg din värld!!!

Gott nytt år! Kram!!!

2008-12-31 @ 02:08:31
URL: http://malaika.blogg.se/
Postat av: petra

Du har rätt i att det är jobbigt att få elaka kommentarer. Men det är ju faktiskt din blogg och här ska du ju skriva vad DU tycker åt tänker. Men kan inte hålla på å anpassa sig efter alla andra, eller hur? Skriv vad du vill och försök att inte ta åt dig. Kan vara svårt i början men sen lär man sig att skita i elakheter. Jag personligen tycker mer om att läsa bloggar där man har en egen åsikt! Lycka till och ha ett fantastiskt nytt år!

kram

2009-01-01 @ 14:47:18
URL: http://glamouricious.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag tycker inte att du ska tänka så mycket på vad du skriver för som du sa, folk kommer ändå klaga på nått sätt. Då får du säkert kommentarer av folk som tycker du är för diplomatisk. Klart man inte ska skriva sådant som verkligen sårar folk eller som är påhopp, men det är ju din blogg! Ha det bra!

2009-01-02 @ 23:11:10
URL: http://reini.blogg.se/
Postat av: syrran

hejhej syrran :) !

din blogg e superbra !

fortsätt skriva på bara!

2009-01-03 @ 22:52:34
Postat av: Camie

Jag tycker att om du inte tycker om prinskorvar (gör inte jag heller, skitäckligt;) eller vad det nu kan vara så skriv det! Du måste våga vara dig själv, det är väl det en blogg handlar om! Att man får vara sig själv och de som inte tycker lika som dig kan hitta en annan bloggare som de kanske har mer gemesamt med! Jag brukar också tänka på att inte provocera folk för att jag hela tiden vill vara omtyckt... men i stället har jag ljugit för mig själv många gånger och det blir ganska jobbigt i längden. Jag tycker du verkar vara en fin tjej och att du ska våga vara dig själv ändå ut i fingertopparna :) Äre nån som misstycker så äre sånt som händer,inte mer med det, vi är ju alla olika i grund och botten ellerhur! ;)



Ha det bäst tjejen!

2009-01-04 @ 00:52:57
URL: http://camillahart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0