Puss

Igår var jag och älskling på barkaby outlet och kollade, älsklingen köpte en julklapp till mig hihi

Ikväll ska jag på tjejmiddag hos en kompis, så nu ska jag och baby passa på att pussas jättemycket.



Pusssss

Crazynight

Sitter och väntar på att min älskling ska komma hem från skolan, saknar honom så mycket.. Idag ska vi mysa jättemycket sen ska vi på crazy night och shoppa! Yey

Idag fick jag MVG på mitt engelskaprov och jag tror jag får samma på dataprovet!
Bra betyg = Mer pengar av mamma = Ge min älskling det han vill ha mest i hela värden



Visst har jag rätt baby?

Pusss

Vinterland

Jag gick upp ur sängen för inte så länge sen och såg att det har snöat ännu mer! Wiie. Har inte varit i skolan idag, fick jätteont i magen igårkväll.. mår inte helt bra nu heller. Men det blir säkert bättre snart när min baby kommer hem.



Pussss


Snöö

Vaknade imorse och då var det fullt med snö överallt! Wie vad glad jag blir, älskar snö! Tvingade ut älsklingen så lekte vi snön i några timmar hihi. Baby sladdade en massa med bilen, han tycker det är så kul, jag är mest bara rädd, haha.

  

Sen åkte vi och bowlade som vanligt! Nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och mysa.. kanske lite mer hihi.



Pussss

Höstmys

Äntligen helg! Nu kan jag och älsklingen bara mysa och ta det lugnt



Jag lovar att älska dig så länge jag lever!

Pussss

Haha

Kolla vad jag hittade för bild nyss! Vem är bäst?



Kolla på totalt nere i högra hörnet, haha


Men älskling du är bäst för mig endå!
Puss

Älskling

Både idag och igår har jag legat hemma, har jätteont i magen och ingenting hjälper. Som tur var kom älsklingen hem från skolan och pussade på mig och min stackars mage! Det blev genast mycket bättre när han låg och höll om mig. Vet inte om det blir någon skola imorgon.. får se. Älskling är iallfall ledig imorn så är jag hemma får jag sällskap, wie!

Imorgon firar jag och baby 5 månader, får se vad vi hittar på för mysigt hihi. Snart är det bara en månad kvar till jul också, längtar!!



Älsklingen kissade mitt namn på asfalten i somras, gulligt va? Haha

Nu ska jag mysa lite med min älskling,
Pussss


Plugg-lördag

Jag var så trött att jag somnade vid 9-tiden igår. Har varit vaken ett bra tag nu och älsklingen ligger fortfarande och sover. Han satt uppe halva natten och spelade wow.. haha.

Igår var vi och bowlade en snabbis, jag, älskling, min brorsa, TT och Sebbe. Gick faktist rätt bra!

 

Idag kommer dagen gå åt till att plugga. Sen får jag se vad vi hittar på ikväll.

Puss

Thank god it's friday

Idag hade jag bara gym i skolan i en timme, mellan klockan 10-11, skönt! Har bara varit hemma efter det och väntat på älsklingen och nu tar vi det lungt och myser lite. Väntar på att maten ska bli klar och efter det ska vi åka och bowla, som vanligt.. haha. Men det är kul!

Känner mig lite halvtrött, kommer nog somna tidigt idag, precis som jag gjort alla andra dagar denhär veckan. Älsklingen kommer nog inte tycka det är jobbigt, han har precis köpt nya wow som han kan syselsätta sig med.

Bu för vädret idag! Hatar när regnet piskar i ansiktet samtidigt som kylar smyger sig in mellan kläderna. Usschh

Nu ska jag se vad det blir för mat, hoppas på något smaskigt, det är ju trotsallt fredag!



Pusss


Trött

Jag har så mycket plugg just nu så att jag får ont i huvet! Måste plugga hela helgen, hoppas att jag gör det också. Är verkligen jättetrött, sov riktigt dåligt inatt. Ska snart krypa ner i och sova.

Tiden går så snabbt, det är bara 6 veckor kvar till jul. Älskar verkligen julen, den är så himla mysig. Och så blir det skidsemester med älsklingen också! Wie



En bild på mig och älsklingen i somras!

Godnatt,
Puss

Onsdag

Hej hopp. Kom iväg till skolan idag men jag skippade idrotten, känner mig inte helt frisk än. Skönt att ha redovisningen gjort men tydligen ska jag ha en redovisning i engelska imorn som jag inte ens visste om.. kul. Aja jag får göra det bästa av situationen, tur att min lärare iallfall vet att jag har varit sjuk rätt mycket.

Snart ska jag hem till min pappa och hjälpa till med lite papparsarbete, igen. Sen hoppas jag på en god middag! Älsklingen ska bara plugga eftersom han har ett stort prov i affärsutveckling imorgon. Usch bara ordet "prov" ger mig magsår..

Nu ska jag mysa med min älskling!

Pusss

Hemma idag

Sitter hemma och väntar på att älsklingen ska komma hem från skolan. Jag har varit hemma både idag och igår, är lite halvkrasslig men jag känner att det börjar gå över. Pluggade lite igår, men jag orkar inte plugga idag. Men jag ställde mig faktist och gjorde chokladbollar nyss, hoppas min baby tycker om dom för han brukar vara ganska kräsen!

Idag ska jag kanske åka och köpa en Boomerang jacka! Jag vill egentligen ha med päls men dom har slutat att sälja dom i butikerna och det verkar nästan omöjligt att få tag på.. så jag får nöja mig utan. Kanske kan jag låta en päls skräddarsys på, om det inte är för dyrt.

I söndags var det ju farsdag. Älskling tvättade båda bilarna för att vara snäll och jag hjälpte till lite. Fast jag lekte mest med Benne! Senare åkte jag hem och käkade med hela familjenoch hjälpte min pappa med lite pappersarbete.

  

Älskling tvättar bilen & Söta Benne!

Pussss

Bowling

Borde egentligen plugga men har varkligen ingen lust! Blir ingen bio ikväll utan bowling med älskling, hans brorsa, min brorsa och några andra. Hoppas det går bra för mig idag, ibland är jag skitdålig och ibland är jag skitbra. Lite konstigt.



Jag har prov på måndag och ska ha läst ut en bok och jag har inte ens börjat, bra Elena!

Nu ska jag ut och kolla när älsklingen och hans kompisar slåss, föstår inte det roliga i det. Antar att det har med manligheten att göra, något som jag aldrig kommer förstå mig på.. tack och lov.

Puss

God morgon

God morgon! Jag sitter och kollar på Vakna med The Voice och väntar på att min älskling ska komma hem, han skjusar Jebbe till skolan. Sitter här med gulliga överaktiva Zeline!

Dom här dagarna borde jag ha pluggat, men jag har bara sovit och tydligen trott att läxorna ska göra sig själva.. Iallfall, nu måste jag plugga dom här dagarna, för att ligga efter i skolan är verkligen det värsta jag vet.



Jag och lilla söta Zeline

Pussss

Första inlägget

Idag har jag och min älskling tagit det lungt. Vi sov till rätt sent, och efter ett tag så somnade vi igen framför brasan. Första skoldagen efter lovet imorgon och vi har fortfarande inte vänt tillbaka på dygnet. Nu kommer vi inte kunna sova på hela natten, vi lär oss aldrig.



Igår var vi på en Halloweenfest - i 20 minuter. Att fixa sig tog mycket längre tid än tiden vi var där, haha. Men donken räddade våran kväll som vanligt. Vi åkte runt i bilden utklädda, älsklingen var utklädd till Jokern i Batman, jag vet inte riktigt vad jag var..

Just nu sitter jag och grubblar om vad jag ska ge min älskling i julklapp.. Om jag bara kunde jag ge honom en Lamborghini Reventon

Puss


RSS 2.0