Gott nytt år!



Vet inte om jag kommer blogga mera idag, ska iväg vid 5 och ska fixa mig nu. Imorgon kommer svaren på alla frågorna och massa fina nyårsbilder! Så ha en underbar nyårsafton och drick inte för mycket! Själv ska jag och min älskling dela på en stor flaska alkoholfri cider som vi ska skaka och låta spruta upp i luften vid 12 slaget! :)

Frågor och svar


Nu har jag suttit ett tag och svarat på era frågor! Men jag tänkte låta frågestunden fortsätta för er som kanske fortfarande inte har frågat något. Så fortsätt att fråga på så svarar jag på dom frågorna senare idag eller imorgon när jag vaknar! Jag vill att ni ska få en klar bild av mig. Men här kommer svaren, några är vanliga, vissa är lite pinsamma och andra är ganska jobbiga.. here we go!

Berätta något om dig vi inte vet, någon dold talang eller nått kanske?
Jag rapar som en man haha! Och min största fobi är frukt skrutt.


Vad är dina framtids planer?

Jag vet inte riktigt, ena dagen vill jag bli polis andra dagen vill jag jobba med data, så jag har faktist ingen aning ännu! Lite frustrerande


Vilket gymnasie/linje går du?

Jag går sam/sam i Walthers Gymnasium Nacka! Går i 1an, skulle egentligen gått 2an.


Hej, hur gamla är ni och hur länge har ni varit tillsammans? Ni är söta tillsammans.

Jag är 17 (91:a) och Marcus är 18 (90:a). Vi har varit tillsammans i 6 månader


Tror du att ni kommer vara tillsammans föralltid?

Ja det tror jag! :) Eller rättare sagt, jag vet att vi kommer det!


Vad tycker du o de stora bloggarna blondinbella, kenza och kissie.
Jag tycker att Bella är en väldigt stark person som alltid vågar stå för vad hon tycker och tänker. Jag gillar henne även fast jag kanske inte alltid håller med om vad hon tycker. Men jag läser iallfall hennes blogg dagligen!
Kenza tycker jag verkar vara en urgullig tjej, jag gillar hennes stormiga liv och varje dag för henne är ett äventyr. Jag skulle mer än gärna vilja ha hennes garderob haha!
Kisse tycker jag är väldigt provocerande, varje gång jag klickar in på hennes blogg blir jag bara arg och därför har jag slutat läsa den.
Men som sagt känner jag ingen av dom här 3 tjejerna så, det här är bara vad jag tycker!

Vill du gifta dig och ha barn i framtiden?
Ja det vill jag vekligen! Jag vill ha ett fint bröllop med min älskling, kanske ute på skärgården eller liknande! Jag vill ha minst 3 barn!


Du och din pojke verkar ha de så bra tsm. Några speciella knep?
Vi ser till att göra mycket saker! Bowla, bio, gå på långa promenader, bada i jacuzzin med levande ljus, mysa ute på landet. Det är viktigt att variera! I februari ska vi förhoppningsvis åka skidor också!  Vi säger också hur mycket vi älskar varann varje dag!


Du bodde i skarpnäck tidigare va? Varför flyttade du?
Ja , jag bodde i skarpnäck för ca 3½ år sedan. Vi flyttade för att vi behövde ett större hus och för att mina föräldrar inte trivdes så bra i där.


Hej vilket land kommer du och din pojkvän ifrån och vilka språk kan du, resp han.
Min pappa kommer från Uruguay och min mamma är svensk, så jag kan prata spanska, engelska och svenska! Jag föddes i Sverige men flyttade till Uruguay när jag var några månader gammal. Kom tillbaka till Sverige när jag var ungefär 3. Min pojkvän är hel svensk.


Svara på dem vanliga frågorna, som ålder favo färg, rätt, vad du tycker om inte tycker om osv.

Jag älskar alla färger! Men jag har en svaghet för starka färger som orange, gult och korall! Endå har jag en tendens att nästan bara klä mig i svart, vitt och grått.

Jag älskar McDonalds mat och äter det flera gånger i veckan (jag vet att det är onyttigt och farligt att äta för ofta.) Om vi inte snackar snabbmat så älskar biffstroganoff och mammas renskavsgryta!

Jag hatar banan, klarar inte ens av att vara i närheten ifall någon äter det.

Vilka är dina favoritbloggar?
Jag läser mina närmaste vänners bloggar. Sen följer jag Blondinbella, Kenza och Natacha Peyres!


Har du några nyårslöften?
Jag ska satsa stenhårt på skolan och börja träna igen.  Men det är egentligen inget nyårslöfte, utan bara mål jag har satt upp.

Hur ska du fira nyårsafton?
Jag ska hem till Marcus storebror och käka middag och ha kul där!

Vad är det du ångrar mest i ditt liv att du gjort?
Kan du tänka dig att skönhets operera dig? Om ja, vad?
Man ska inte sitta och älta gamla saker man har gjort och ångrar, man mår bara sämre av det. Man kan inte på något sätt få det ogjort, däremot kan man förtränga det! Sen finns det ju saker man har gjort som inte kan försvinna! Som en tatuering som jag har på armen, jag ångrar den varje dag och har bara haft den ett år. Håller på att spara ihop pengar så att jag kan ta bort den. Dumt gjort av mig, jag vet. Men för ett år sedan hade jag en annan livsstil och tänkte mig inte för så mycket. Ett tips till er alla innan ni gör tatueringar, tänk riktigt noga innan, gör inte samma misstag som jag!

Jag har alltid velat göra en bröstförstoring, men efter att jag ångrat min tatuering har jag bestämt mig för att jag inte vill hålla på och mixtra med min kropp. Jag ska låta den vara! Jag har länge haft komplex över mina små bröst, men min pojkvän har övertalat mig att jag är fin som jag är!

Hur lång är du?
Hur mycket väger du?
Jag är 174 cm lång och väger 57 kg!

Hoppas ni fick en klarare bild av mig och fortsätt ställ flera frågor. Och så att ni vet, i den här bloggen dömer vi ingen :) Så har ni något elakt att skriva om det jag har berättat om mig själv så kommer jag bli riktigt arg! Kram på alla snälla :)


För mycket av det goda

Tjena hej,
Min älskling drog precis hem till sig eftersom att hon var tvungen att umgås med sina kusiner. Dom är ju här på besök från Spanien och kan inte prata svenska eller engelska så det är riktigt jobbigt att vara hemma hos Elena när man inte förstår vad alla säger, så jag valda att vänta hemma hos mig. Finns iof inte så mycket och göra när Elena inte är här. Bröderna är upptagna och mina päron sitter och degar framför TV:en så jag gör mitt bästa för att underhålla mig genom att gå in på bloggen och skriva ett inlägg.

Kändes som att det var dags att skriva ett andra inlägg, har däremot inget att skriva om förutom att jag just nu sitter och darrar! Har svept i mig en massa energi dryck så jag är skit hypad, måste gå och göra något fysiskt så att min överenergi försviner. Försökte få brorsan att köra lite boxning med mig men som vanligt så orkar han inte. Han sitter bara framför sin jävla dator och spelar. Aja får gå ner och pumpa några sparkar och slag på boxningssäcken och hoppas på att jag blir av med min överenergi, lite jobbigt faktist. Riktigt bra träning kan jag ju passa på och säga. Har sedan en längre tid tränat Thaiboxning/Kickboxning och det är något jag kan rekommendera starkt för er som vill lära er kampsport men även för er som vill rasa i vikt. Otroligt bra träning för hela kroppen och man blir också väldigt smidig och på toppen av det så lär ni er att försvara er om det nu skulle behövas. Aja nu ska jag avlägsna mig från datorn och köra ett träningspass eller något. Hare bra!

// Marcus

Update:



Så här högt kan min älskling sparka i pyjamasbyxor! /Elena


Vad undrar du om mig?


Tänkte att det var dags för min första frågestund! Det är många undrar massa saker när dom kommenterar och jag hinner inte gå in på allas bloggar och svara. Jag har inte heller skrivit så mycket om just mig eller hur mitt liv ser ut eller hur det såg ut förut och så vidare, men jag vet inte riktigt hur jag ska börja! Så det bli nog enklare på det här sättet :) Svarar på frågorna någon gång imorgon tror jag, så fråga hur mycket ni vill :)

Kanske skriver lite senare, måste hålla mig vaken länge idag så att jag orkar vara vaken länge imorgon! Kram

Färgat håret!

Tack för alla underbara kommentarer, ni är värda mer än guld! Från att jag imorse inte kände att jag hade så stor lust att skriva, kliar det nu i mina fingrar av längtan att få skriva av mig! :) Vad har ni haft för er idag? Jag har hunnit med jätte mycket känns det som. Först var vi iväg och käkade lunch på McDonalds, sen köpte vi lite mer fyverkerier. Jag köpte massa mini smällare till mig! Får se om jag nu vågar använda dom haha, annars ger jag dom till andra.



Sen gick vi ner till isen och drog några raketer - igen haha. Den här gången var det riktigt häftigt för raketerna åkte under isen och smällde upp 2 dm tjock is så att det flög 3 meter upp i luften! Och en av gångerna svängde raketen runt och hamnade precis där jag stod och fotograferade haha! Fast som tur var hann jag undan för jag kände hur det vibrerade under mig! Här ser man hur isen spräcks



Det var någon som skrev till mig att det var synd att förstöra isen för skridskoåkarna, men det här är en pytteliten "sjö" som ligger brevid en bilskrot. Aldrig någon som är där eller så, så det är lugnt :)

Sen åkte vi och käkade pizza (massa onyttig mat under juletid är faktist okej haha) och då såg vi en bilolycka precis framför oss! Usch vad obehagligt det var, men som tur var blev ingen skadad, fast en av bilarna blev totaltkvaddade. Sen för ett tag sedan färgade jag håret. Jag ville att det skulle bli chokladbrunt och inte för mörkt, men färgar man hemma blir det aldrig som man vill haha. Men jag är van vid det, mitt hår blev rätt mörkt och ser lite röd aktigt ut på bilden. Men jag är nöjd, det kunde blivit värre haha :)



Vad tycks? :)

Svart och vitt


Varför jag började blogga

Jag startade min blogg för att jag ville skriva om massa saker som har hänt i mitt liv och hur det har påverkat mig. Jag ville se om andra kanske hade råkat ut för samma saker och kanske kände likadant som mig. Så att vi tillsammans kunde hjälpa varann lite på traven. Det har inte riktigt blivit så och jag antar att det är så bara för att jag är rädd. Jag är rädd att få massa elaka kommentarer som säger att jag bara söker uppmärksamhet eller att jag bara söker sympati osv. Det borde egentligen inte vara så, men jag är rädd för att bli nertryckt. Men jag har blivit en rätt svag person och jag tar åt mig av minsta lilla. Jag kanske har fått 3 elaka kommentarer på min blogg hitills och det fick mig ställa mig själv frågan om jag verkligen ville göra det här. Jag har flera gånger läst igenom kända bloggerskors kommentarer och tänkt att jag skulle aldrig kunna stå ut med det där, eller rättare sagt så skulle jag aldrig orka.

Här om dagen skrev jag ett inlägg om saker som jag tyckte var bra eller dåliga, jag skrev "tummen upp" och "tummen ner" som ni kanske läste. På "tummer ner" hade jag tänkt skriva prinskorvar, att jag inte tyckte om dom och att dom var överskattade på julbordet. Men sen tänkte jag, tänk om någon går in på min blogg som älskar prinskorvar. Den personen kanske tänker att det var dåligt av mig att skriva så och bestämmer sig sedan för att lämna en elak kommentar. Därför skrev jag inte så. Jag skriver INGENTING som kanske skulle råka provocera någon, för jag står inte ut med elaka människor!

Jag har inte skrivit en enda provocerande sak (rätta mig om jag har fel) och endå finns det vissa som glädjer sig åt vara elaka. Det finns personer som verkligen vill ha något att hacka på och att leta efter fel är deras vardagsmat. I min blogg vill jag framstå som glad och snäll, gör inte jag det? Jag hoppas det eftersom det är det som är mitt mål!

Jag tycker iallfall att det är synd att det är som det är.

Dags att krypa ner till kojs

Kom hem för ett litet tag sen, jag och min älskling var och handlade med hans brorsa Alex och hans flickvän Maija. Tycker att det är riktigt kul att storhandla :) Köpte några små smällare till mig idag så att jag har något att göra vid sidan av på nyår när dom andra smäller stora fyverkerier haha. Köpte också hårfärg så att jag blir lite fin inför nyår. Hoppas att det blir bra för jag tror det kommer bli en rätt stor förändring! Visar hur det blev efter!

Nu är jag trött så jag ska kypa ner i sängen. Och kolla vad jag har för kul..


Babymama

Idag blir det en hemmakväll! Mamma och alla mina släktigar har åkt ut till landet för att sova där, så jag och älsklingen är ensamma hemma och då blir det massa mys! Vad ska ni hitta på ikväll? :)

Sitter och kollar lite på gamla bilder och hittade massa på mig och Luisa, en av mina bästa vänner. Vi träffas inte så mycket längre för hon bor rätt långt bort. Kommer ihåg att hon ringde mig i augusti och berättade att hon skulle ha barn! Tiden har gått jättefort och hon ska föda redan i April.

Jag kommer ihåg hur svårt allt var för henne i början. Hon var så himla ledsen för att jätte många vände ryggen till och inte stöttade henne, dom klagade en massa på att hon var för ung och sa att hon inte skulle klara av att ta hand om ett barn. Men jag har aldrig tvekat på henne, för jag vet att hon kommer bli en underbar mamma, och det vet hon också! Tyckte att det var riktigt starkt av henne att skita i vad folk sa och gå sin egen väg! Man kan klara av vad man vill om man verkligen försöker. Jag kommer ihåg att när jag hörde om andra unga tjejer som jag inte kände, som skulle ha barn, jag var ganska tveksam till vad jag tyckte om det. Men när det händer att någon som du står nära blir gravid när hon är ung är det en helt annan sak, jag vet att när andra ser Luisa kan tro att det inte kommer sluta bra. Men det gäller samma sak där som vad jag skrev här om dagen om när man inte ska döma någon om man inte känner den. För dom som inte känner henne kan inte veta om hon kommer bli en bra mamma eller inte eller hur? Om man är osäker ska man inte säga något förrän det kommer till skott. Luisa fyller 18 bara några månader efter hennes lilla bebis kommer till världen och jag tycker att det är alldeles lagom. Hon har ordnat allt och jag vet att hon är lycklig! Ni kan läsa om hennes gravidiet här, det är väldigt spännande, lämna någon gullig kommentar till henne också, så blir hon lite glad!


Fyverkerier

Nu är vi hemma igen! Fotade såklart en massa

Benzo fick sitta i baksätet, stackarn var jätterädd kolla hur han trycker sig mot sätet haha han ser ut som en stor vit ekorre

Update: Några har frågat om Bennes lilla sår på benet. Det är ett liggsår som har har kliat upp, så det är ingen fara :)



Vi åkte och köpte massa fyverkerier



Sen gick vi ner till isen igen och lekte



Sen hackade vi ett hål i isen och la ner en raket i hålet! Kolla vad som hände haha, ni måste testa att göra så!



Sen hittade jag små fina snöflingor som låg på isen


Godmorgon

Hej hopp! Vaknade som vanligt tidigt idag, ska snart ut på promenad med vovven. Inte så lockade det är riktigt kallt ute! Har inte kollat hur många grader det är nu men igår var det -10.. Vi köpte inga fyverkerier igår så vi ska nog göra det idag, min älskling tjatar hela tiden haha. Vad ska ni hitta på senare idag?

Var inne på aftonbladet nyss och hittade världens sötaste sak! En artikel som handlar om djur som har blivit räddade av ett djursjukhus :)  Läs hela artikeln här 

Här är en fyra veckor gammal rävunge som har brutit foten, har ni sett något sötare?

LITEN OCH LEDSEN När man är en sprallig rävunge är det inte

Nej nu ska jag ut och leta efter en rävunge som jag kan ta med mig hem!


Yes man

Hemma från bion nu, den var riktigt rolig! Fick skrattattacker flera gånger, älsklingen sa till och med till mig flera gånger att dämpa mig. Men jag kan inte sluta skratta åt Jim Carrey han är så himla rolig! :D Om ni inte har sett Yes Man måste ni se den!



Jag är helt slut, ska krypa ner i sängen och sätta på en film med min älskling. Kommer nog somna direkt! Godnatt allihoppa

Bio

Har precis bokat biljetter till Yes Man! Jim Carrey är verkligen bäst så jag hoppas att han är lika bra i den här filmen som i alla andra han har gjort :) Bion börjar vid 7 innan det vill älsklingen åka och köpa fyverkerier (fan) haha. Tar kanske med mig kameran, isåfall kommer flera bilder upp lite senare idag!

Här är vad jag har på mig!



Grå klänning -
HM
Vit kofta - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot
Uggs - Din Sko

Slapp och skön outfit :) Lockade håret också, fast det syns inte på bilden (vill inte att ni ska se min hemska utväxt hihi)


28 december

Godmorgon! Vaknade tidigt idag igen, det är så himla skönt :) Fast jag måste ändra lite på min sömsrytm annars kommer jag aldrig orka vara vaken på 12 slaget på nyår haha. Vad ska man hitta på idag då? Verkar inte finnas så mycket att göra.

Vi är några färre personer hemma nu, för min pappa och min lillesyrra åkte till Uruguay tidigt imorse, dom ska hälsa på våran släkt. Jag hade inte så stor lust att följa med, tänk er att jag tackade nej till 30 graders solsemester. Fast jag kan inte åka iväg från skolan, och dom ska vara borta mer än en månad. Fast det var inte största anledningen, skulle aldrig kunna vara ifrån min älskling så länge! Är lite avundsjuk på min lillesyrra just nu. Hon fick Nintendo DS i julklapp och hon har köpt till Guitar Hero till och det var faktist riktigt kul att spela haha. Man sätter på en liten mini Guitat Hero "kontroll" på Nintendot, det är riktigt svårt i början :P



För er som inte vet så kommer min pappa från Uruguay, så jag är spansk talande :)

Vad finns det för kul att göra idag?

En dagens outfit

Idag hade jag på mig det jag köpte tidigare idag!



Svart tröja - Gina Tricot
Svart långt linne - Gina Tricot
Leggning - Gina Tricot
Uggs - Din sko

På det har hade jag min svarta jacka från Boomerang!

Promenad

Kom hem för ett tag sen, va på en långpromenad med älsklingen, hans bror, hans pappa och lilla Benne! Vi gick ner till isen och hade riktigt kul :)

Jag var på riktigt bra humör haha



Älsklingen ville också hoppa högt (med sina pyjamasbyxor)



Benne sprang runt och lekte, Jebbe var rmest bara rädd. Han stod kvar på samma ställe och sa "Här under isen är det en sten, brakar det så är det lugnt"



Sen försökte jag vara lite rolig



Tycker ni om när jag lägger upp mycket bilder?

Nu ska jag prova att locka håret :) Kram!

Shoppat lite

Nu är jag hemma efter några timmar i Nacka forum! Fick några saker med mig hem :)

Uggs immiterade skor från Din sko 299 kr. Sååå sköna!



Vanliga vita leggings, eftersom mina andra gick sönder.



En svart långärmad tröja och ett svart långt linne!



Sen bytte jag till mig en locktång som fungerade :)


Så här tycker jag


Fyverkerier - Raketer är jättefina när dom smäller uppe i himlen, små smällare kan vara lite roliga ibland. Men efter att jag fick en under foten förra året vet jag inte vad jag tycker om dom längre. Det stog i tidningarna efter förra nyår att folk skjutit in raketer i folkmassor med mening, vem gör något sånt? Det händer också flera olyckor varje år, folk som får bortsmällda ansikten, brännsår och det händer till och med att personer dör. Fyverkerier är till för underhållning, inte förstöring. Vad tycker ni?
Grått väder - Vart är snön? Jag vet att jag inte är ensam om att vilja ha en vit jul.
Elaka människor - Det finns många elaka människor i bloggvärlden, det är så himla tråkigt när man ser att nån har lagt ner energi på att trycka ner en person som man inte ens känner. Jag har lärt mig att inte döma någon förrän man känner den personen! Håller ni inte med?


Mellandagsreorna - Det är så tråkigt när julen är över men då kan man ju alltid trösta sig med att reorna sätter igång. Nu kan man ju köpa jättemycket presenter till sig själv och då kan det vara julafton några dagar till! :)
Julmat - Julmat borde finnas på menyn på McDonalds året om! Typ McXmas haha
Snälla människor - Sen finns det ju otroligt snälla människor som skriver jättesnälla saker till varann :) Så ska det vara, det tycker vi om!


Shopping

Godmorgon! Var uppe redan vid 7 idag, riktigt skönt. Ska snart dra till Nacka forum, vi ska vara där vid 10 när dom öppnar och hoppas på att det inte är lika mycket folk som igår! Vad ska ni hitta på idag? Jag är inställd på mycket shopping :D Ska se om jag hittar några mysiga uggs immiterade skor eftersom mina andra är för slitna just nu, sen någon fin vardagsklänning och kanske en klänning till nyår :) Sen måste jag byta locktången jag fick eftersom den var sönder.

Älsklingen sitter och spelar xbox och vet ni vad jag ska göra under tiden..



A girls best friend! :)

Fredag

Förlåt för dålig uppdatering dom senaste dagarna! Men efterson min släkt är här och jag inte träffar dom så ofta tycker jag att jag är förlåten :) Affärerna var visst öppna idag jag hade läst lite fel på internet, så vi kom iväg. Men vi var bara där i en timme orkade inte mer för det var helt fullsmockat med folk i Nacka Forum. Träffade på Johanna också så vi körde förbi donken och käkade innan vi drog hem. Köpte bara en vit tshirt i forum inget annat, ska tillbaka dit någon annan dag kanske imorgon, hoppas inte att köerna är lika långa.. Finns mycket jag vill köpa :)

Det är så himla skönt att vara ledig, men ibland kan dagarna bli lite låntråkiga. Har ni något tips på vad man kan göra när det är för kallt att vara ute? :) Inte bio eller bowling eller så, något annat?

Så här blir det om man leker med vovvarna med nya skor.. typiskt


Morsning korsning

God morgon! :) Idag var jag uppe redan vid 8. Kom hem för ett tag sen, väntar på att mamma ska göra lite frukost. Jag hade ställt in mig på att åka och fynda på mellandagsrean idag men jag hade ingen aning om att det var stängt, så jag ska nog åka imorgon! Är ni också lika taggade på reorna som jag? Fast egentligen kanske dom är lite överskattade haha för ibland är det inte så stor skillnad på priset.

Vad ska man hitta på idag då :) Jag väntar på min älskling just nu vi ska gå ner till isen med vovvarna! Sen får jag se vad vi hittar på. Tycker ni om bilderna jag lägger upp? Här kommer iallfall två bilder från igår :)

Nova kör riktiga puppy eyes haha




Jag testade att fota mig i spegeln


Foton från morgonpromenaden

När vi vaknade imorse gick vi på en liten morgonpromenad! Jag fotade såklart lite

Här är min älskling i vinterkylan



Nova och Benzo lekte kull



Älsklingen lekte också med vovvarna lite



Dragkamp!



Jag fotade lite på frosten



Idag ska vi nog bara ta det lugnt och fortsätta äta en massa julmat och julgodis :)
Vad ska ni hitta på idag?


Foton från Julafton

Här kommer alla fina bilder från Julafton, dom första korten är tagna med min gamla kamera och dom andra är tagna med min nya Canon EOS 1000D :)

Här är våran underbart fina gran!



Missen tyckte om att ligga på lådorna med julsakerna i



Sen kom min storebror



Han tog med sig sin söta vovve Nova



Sen kom "tomten"



Så var det dags för julklappsöppningen! :) Jag fick min systemkamera, presentkort, kläder, pengar, smycken, parfymer, smink och massa småsaker. Av Marcus föräldrar fick jag en locktång wie! Resten av korten nu är tagna med den nya kameran!

Här är min fina klänning från Style by stars! Till det hade jag guldiga örhängen som såg ut som knapparna på klänningen, vit kofta och fram mot kvällen när det blev kallare tog jag på mig vita leggings också!



Jag gick hem till min älskling. Här myser jag lite med Benzo. Kolla vilka fina blåa linser han fick i julklapp haha



Jag fick vara med på deras julklappsöppning. Älsklingen fick xbox 360!



Jag fick också ett paket :)



Benzo älskar att riva sönder kartong och papper, kolla vad nöjd han ser ut haha



Sen sprang jag hem en snabbis och sa godnatt till alla!



När jag kom tillbaka var älsklingen helt inne i sitt Xbox haha



Då gick jag och fotade Tessie istället



Hade ni en bra jul? :)

Juldagen

Godmorgon! Jag hade en helt underbar julafton! Hoppas att ni också hade det. Förlåt för dålig uppdatering igår, men eftersom min släkt från Barcelona kom tyckte jag att bloggen fick vänta. Lägger in bilder lite senare, och vet ni vad? Jag fick bland annat en systemkamera i julklapp från och med nu kommer bilderna vara riktigt fina! :) Ååh jag är så glad, skriver snart! Kram

God jul!

God jul allihoppa :) Har varit vaken sen 7 imorse. Nu är det full rulle här hemma och det lagas mat och städas! Mina släktingar kommer vid 4 och innan det ska allt vara perfekt. Ni får se bilder senare idag, hoppas ni alla får en underbar jul

En riktig stor kram till alla läsare :)

Bilder från idag

Nu har jag slagit in dom mesta julklapparna, snart ska vi klä granen :) Här är några bilder från idag

VId 8 imorse va vi ute med Benzo, det va svinkallt!



Benzo började posea på en liten kulle



Jag slog i tån. Det kanske inte syns på bilden men jag hade jävligt ont haha



Sen åkte jag och mamma och köpte gran. Min mamma syns lite bakom granen haha
Lägg märke till att min mamma är modern och kör på lila mössa ;)



Sen åkte vi och storhandlade!



Jag köpte klart alla julklappar. Sen var det dags att slå in dom, Benzo ville hjälpa till lite haha



Fint va? :)



Snabbinlägg

Kom precis hem efter att ha julhandlat i över 4 timmar! Har lite småsaker jag måste göra, skriver snart igen och då kommer lite bilder upp också! Kram på er :)


23 december

Hej hopp :) Idag vaknade jag och Marcus vid klockan 6! Nu är vi hemma hos min baby och väntar på att Jebbe hans lillebrorsa ska vakna, han fyller nämligen 16 idag! Lämna gärna en kommentar med ett grattis till honom så blir han nog jätteglad :D

Idag är det dan före dopparedan, redan julafton imorgon! Wiie är det bara jag som längtar? Fast jag har ingen julkänsla än eftersom det inte finns någon snö. Hoppas verkligen att det kommer snö till nyår iallfall! Väntar på att min mamma ska ringa, sen ska vi iväg och köpa massa julmat och julklappar! Haha jag har fortfarande inte köpt julklappar, är ute i sista sekund :P Sen ikväll ska vi klä granen och baka och ha massa julmys :) Vad ska ni göra idag?

Idag kommer jag fota en massa, så jag lägger upp massa bilder lite senare idag. Kram på er alla!

Dan före dan före doppare dan!

Är hur glad som helst! Fick hem min klänning från Style by stars idag :D



Men ni får se hur den ser ut på på Julafton :) Hihi


Michael Jackson dödssjuk

Michael Jackson är i stort behov av en akut transplantation för en ovanlig lungsjukdom, annars kan han dö. Han har svårt att prata och se och har svårigheter med kroppens grundläggande funktioner.

Ungefär så sa dom i Fox News. Jag tycker det är hemskt, han är ju bara 50 år gammal



Jag hoppas iallfall att han klarar sig! Bara för att han har gjort misstag betyder inte det att han inte borde få leva.

Rosa är gulligt



Jag har själv den gråa klänningen från Ellos som ni ser på ett inlägg lite längre ner :) Det är hur gulligt som helst! Billigt också!

Gårdagens bilder

Nu är jag hemma hos mig :) Älsklingen kommer snart han är bara ute med hunden en snabbis! Idag måste jag städa hemma en massa eftersom mina släktingar kommer hit över jul, sen kanske jag ska möta mamma för att köpa julklappar! Lite bilder från igår som jag lovade kommer här :)

Vi drog till donken och käkade frulle



Haha vi fick sitta i bilen ett bra tag innan vi kom iväg för att rutorna var helt täckta med is



Tips! Lila mössa är riktigt snyggt



Hemma hos älsklingen lekte vi med dom små vovvarna!
Zeline till vänster och Benzo till höger :)



Sen pyntade vi en massa
Tomtarna till höger är salt och peppar, gulligt va? :)



Sen var middagen klar :)
Jag hade på mig mina fina rosa dress från Juicy Couture som jag fick av min baby i julklapp



Sen senare tände vi en brasa och somnade där :)



Ska fota massa idag också om jag kommer ihåg!


Uppe tidigt

Godmorgon! Idag är jag och min älskling uppe riktigt tidigt, jag vaknade faktist vid 7. Lovade er massa bilder igår, men vi var hemms hos Marcus hela dagen och har inte min datasladd här, så bilder kommer upp lite senare, hoppas det är okej :)

Vad gjorde ni igår? Själv pyntade och städade vi en massa, eller iallafall jag, älsklingen spelade mest xbox haha. Idag blir det samma sak och så kanske vi kommer iväg för att köpa julklappar, har inte köpt en enda..

Uppdaterar lite senare och då kommer bilder också! :)

Kanske det första och det sista inlägget

Tja,
Det här är mitt första och som rubruken lyder kanske mitt sista inlägg. Jag är inte driekt någon höjdare på att skriva så jag låter Elena göra det. Om inte alla förstod så är det Marcus som skriver :D Men iaf jag smet ett tag nu från storstädningen här hemma. Shit, alla är fan helt vilda. Mamma skriker och tjatar som vanligt på att vi gör allt fel medans Älsklingen får all creds. Seriöst Elena kan allt. Hon är som värsta supermorsan! Hon städar, bakar, julpyntar och härjar runt hej vilt. Fattar inte hur hon lyckas men det gör hon iaf. Det ser bättre ut än någonsin :D Hoppas att det är okey att jag skiver också, tog ett tag och komma på lössenordet till bloggen. Aja måste sätta mig in i städningen igen och pussa lite på frugan. Hare bra och kommentera gärnet, alltid lika roligt och läsa. PS: Elena kommer med en uppdate lite senare fram emot kvällen. Hare bra!

Såg så tråkigt ut med bara text så jag slänge in en bild på lite "julpynts" stuff.


http://media.hd.se/2006/12/22/187177/large/50hem-antikt_julpynt_5.jpg

Fjärde advent

Godmorgon allihoppa! :) Har varit vaken sen 10, riktigt skönt! Vad ska ni hitta på idag? Själv ska jag nog julpynta, baka, fixa klart mitt rum och så!

Ska ha med mig kameran idag så att jag kan ta massa bilder och lägga in lite senare. Min älskling vägrar gå upp så nu ska jag pussa på honom en massa, vi hörs lite senare!


Mycket färg!


Hemma från jobbet

Hann inte blogga igen innan jag åkte och jobbade som jag sa, förlåt! Jag blev jättestressad och fick rusa hemifrån. Nu är jag iallafall hemma :) Jag hade en himla tur, min älskling kom och hämtade mig. Skulle inte orka ta bussen är helt slut! Men med 9 timmars jobb i stor rusch så är det inte så konstigt.

Hoppas ni har haft en mysig lördagskväll och tack för alla fina kommentarer, ni är helt underbara! Får mer lust att blogga ännu mer när jag får så positiv feedback :)

Tänkte ta med kameran till jobbet men jag glömde den, typiskt. Tar massa bilder imorgon, när vi ska julpynta hemma och kanske baka! Vad ska ni göra imorgon? Det är ju faktist redan fjärde advent!



Några små söta bilder på min älskling!

20 December

God morgon! Hoppas ni har sovit gott :) Idag kommer jag tyvär inte kunna skriva så mycket på dagen eftersom jag jobbar mellan 16 och 1, men ska uppdatera lite innan jag drar!

Nu ska jag äta lite, vi hörs om ett tag!

Önskeoutfit



Mysig outfit va? :) Den lilla koftan är riktigt gullig, den ska jag nog köpa!

Mys

Just nu ligger jag och myser med både vovven och min älskling! Är jättetrött och ska nog sova tidigt, jobbar imorgon också. Usch.. från 4 till1, 9 timmar! Blir utmattad bara jag tänker på det :P Men det är inte fel med lite extrapengar!

Skriver lite senare om jag orkar, kanske somnar :)


Min beställning på Ellos.se

Lovade att visa er vad jag fyndat på Ellos rea! Är supernöjd :)



Den här klänningen är riktigt fin! Kollar ni lite längre ner på inlägget "Det lilla lila" Ser ni en lila klänning där, det är samma fast jag beställde svart :) Den är mycket finare i verkligheten, fast min kamera är inte så bra..



Helt vanlig gråblå, jätteskön!



Ett riktigt fynd! För bara 49 kr har jag nu världens sötaste klänning



Vanlig kofta till halva priset!

In på Ellos och beställ nu, dom har riktigt fina saker och upp till 70% rabatt! När jag beställde klickade jag på "Express" och då får man kläderna garanterat efter 2 dagar för bara 20 kr extra, så det är inte försent att få kläderna innan jul :)

Äntligen lov!

Just nu ligger min älskling och sover, ska väcka honom snart! Haha han brukar mumla i sömnen det är så himla kul. Men jag känner mig rätt dum när jag sitter och skrattar för mig själv, håll med om att man gör det? :) Haha



Äntligen lov! Skönt eller vad. Någon som ska åka iväg eller göra något annat mysigt? För mig blir det en jul hemma med mina släktingar från Barcelona. Längtar! En tråkig sak är att jag kanske inte hinner få min klänning från Style By Stars innan jul.. usch va tråkigt det skulle vara.. Men men..

Har ni kollat in Style By Stars på sista tiden?


Det lilla lila




Jag kommer ihåg att jag hatade lila förut. Nu älskar jag det :) Fast jag har bara småsaker som är lila. Leggings, örhängen, nagelack osv. Ska nog köpa den lila SNS väskan som finns på bilden, har en likadan fast svart med rosa text fast den börjar bli sliten. Skitsnyggt att ha som axelremsväska!

Håller ni med om att lila är snyggt?

Chris Brown + Rihanna?

Jag förstår inte riktigt vad Rihanna och Chris Brown har för relation. Ena sekunden säger dom att dom inte alls är tillsammans, sen står det i tidningen att Rihanna föll ihop på scenen under en konsert och att Chris Brown var där men inte brydde sig om henne. Nu står det " Rihanna är på kärlekssemester med hennes pojkvän Chris Brown" Kan dom bara erkänna att dom är tillsammans?

Här är dom två på deras kärlekssemester i Paris just nu



Bara jag som tycker att Rihannas kappa är skisnygg?


6 månader!

Tiden har gått så fort, jag och min älskling firar 6 månader idag! Tänkte berätta våran lilla kärlekshistoria för dom som tycker om lite drama hihi :) Tro mig ni kommer inte ångra att ni läste!

Jag flyttade till Älta för ca 3 år sedan, efter ett tag när jag bott här och började känna folk träffade jag Marcus. Jag föll för honom nästan direkt och jag var helt fast. Under 3 års tid vinglade det fram och tillbaka mellan oss, ibland snackade vi inte på flera månader och ibland så hade vi jättebra kontakt. Det misstaget som jag gjorde var att jag lät honom ha kontroll över mig. Vi träffades när det passade honom, allt var alltid på hans villkor och det fick min självkänsla att sjuka till noll.

Vi brukade alltid snacka på msn till 5-6 på morgonen, även fast det var skola dagen efter och våra samtal gav mig stora förhoppningar, det konstiga var att när vi råkade stöta på varann ute med andra kompisar så vad det som vi inte kände varandra alls. Vi kunde chatta om riktigt allvarliga och seriösa saker och helt plötsligt så kändes det som om det aldrig hänt. Jag förstod verkligen inte vad vi hade för relation. Marcus kunde helt plötsligt på msn, 4 på morgonen, skriva "Kom hit" och en annan dag svarade han inte ens på det jag skrev. Jag kommer ihåg att när han skrev "hej" till mig på msn flög mitt hjärta till Kina och tillbaka, det var helt sjukt hur glad han kunde få mig genom att bara skriva så, men samtidigt kunde han få mig att må riktigt piss genom att bara logga ut, sjukt va?

Marcus och jag bor ca 100 meter från varandra, så jag kunde gå dit när som helst och jag var där på 2 minuter. Jag mådde så bra när jag var med honom, men jag vågade aldrig fråga honom varför våran relation var så konstig. Vi pratade heller aldrig om samma saker som vi kunde chatta om och det kändes rätt patetiskt. Marcus låg bara och höll om mig hela tiden, han försökte inte ens göra någonting annat, det fick mig verkligen att känna att han respekterade mig. Men vad ville han egentligen? Jag kom ihåg att när jag låg där tänkte jag massa saker jag ville säga till honom, hur jag kände. Men det gick bara inte, har aldrig försått varför, för jag har aldrig haft svårt att prata.

Han alltid lyckades såra mig och jag kände mig så ledsen och underlägsen hela tiden! Han kunde vara så elak och okänslig, ena dagen var han helt underbar och dagen efter verkade det som om han inte brydde sig om mig. Det var som om han backade undan så fort vi började komma varann närmre. Det var han som varje dag bestämde hur våran relation skulle vara. Nästan varje dag tänkte jag "Nu får det vara nog, Elena ta dig i kragen du är värd bättre" Men han lyckades alltid fånga tillbaka mig, även fast jag försökte kämpa emot. Jag hade hopp inom mig, jag hade en känsla som sa att det var värt att kämpa.

November 2007 bestämde jag mig att jag var trött på Sverige och skulle flytta ner till mina kusiner i Barcelona. Jag pratade med mina föräldrar och vi kom överens om att jag fick flytta till sommaren, jag berättade för folk att jag skulle flytta men nästan ingen trodde mig, minst trodde Marcus på vad jag sa. Tiden gick fort och jag och Marcus hade börjat träffas mer och mer fram mot sommaren, jag hade nu berättat att jag gillde honom, men våran relation varfortfarande  desamma. En dag blev jag så sårad av Marcus att det knäckte mig totalt, nu skulle det här ha ett slut tänkte jag så jag gick in på datan och beställde min resa till Barcelona direkt. Jag tänkte att det enda sättet att komma över honom var att flytta.

Lite senare hade jag en avskedsfest för mina kompisar och Marcus var bjuden, han var där kanske max 45 minuter av dom 10 timmarna som festen var. Jag fick då bekräftat att jag antagligen inte betydde någonting för honom. Sen blev det den 9 Juni, dagen innan jag skulle åka och jag gjorde ett sista försök. Jag ringde Marcus kompis och frågade om alla vi kunde träffas, men han sa bara "Marcus orkar inte" 

Jag skulle flytta till Barcelona och han "Orkade inte" Det var som att nog tog en kniv, högg i mitt hjärta och vred om, det gjorde så jävla ont.

Jag sa hej då till mina kompisar och var hemma vid 2, jag skulle till flygplatsen vid 6. Jag loggade in på datan och såg att Marcus var inloggad, jag ville verkligen skriva vad jag kände men jag kände mig så himla dum, han skulle endå inte bry sig trodde jag. När klockan var halv 5 och jag suttit och klickat upp hans msn ruta, sen klickat ner den, klickat upp.. osv i 2 timmar skrev han "Kom hit" Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, jag blev så arg och frustrerad, men samtidigt så glad, vad ville han mig?? Jag svarade att jag skulle åka vid 6 och att jag inte hann, för en gång skull talade min självkänsla. Men efter 2 sekunder ringde min mobil, det var han, och han brukade ALDRIG ringa, ytterst sällan bara. Jag svarade och han bad mig komma, han tjatade om och om igen, jag tänkte att går jag inte dit nu så kommer jag ångra mig. Vad har jag att förlora? Ingenting, han har redan stampat ner mig till botten. Så jag gick dit.

Jag mådde så dåligt när vi låg brevid varann, jag hade övertygat folk dom senaste 3 åren och sagt "Vänta bara, en dag ska ni få se, jag och Marcus är menade för varann" Ingen trodde mig och nu skulle jag få stå ut med att alla sa "Vad var det jag sa." Men varför var jag så övertygad om att det skulle vara vi två, om det nu inte skulle det?

Marcus låg och höll om mig och mina tankar virrade omkring i huvet och jag visste inte vad jag kände, helt plötsligt sa Marcus "Snälla åk inte" Jag blev helt stum, jag blev så arg, nej nej nej han får inte säga så, allt blev helt plötsligt mycket svårare. Jag svaradebara "nej jag vill bo där nere." Men ville jag egentligen det? Jag ville ju bo där han var.

Sen ringde min mamma och sa att det var dags att åka, jag ställde mig vid dörren och sa hejdå, jag skulle precis stänga dörren, men det gick inte. Jag stod vid dörröppningen och helt plötsligt hörde jag mig själv säga "Du har behandlat mig så dåligt, men det är slut på det nu, vi ses inte mer" Jag stängde dörren, mot min vilja, och gick. Jag hoppades på att han skulle springa efter mig och säga att jag skulle stanna och att allt skulle bli bra (ni vet som på film) men han kom aldrig.

Jag kom fram till flygplatsen sa hejdå till mamma, hon såg att jag var ledsen och frågade om det var lugnt. Jag sa att jag bara va trött. Sen sa hon "Du vet att du får komma tillbaka när du vill" Det var så skönt att höra dom orden, jag kramade henne en sista gång och gick förbi tullen. Då brast det direkt, jag bara grät och grät och grät. Det kändes som om jag inte hade någonting kvar att leva för, allt kändes så värdelöst. Jag ville verkligen inte leva utan honom! Jag var tvungen att ha honom i mitt liv annars skulle jag gå under. När jag satt och väntade på planet kollade jag mig omkring, ifall han kanske skulle komma och stoppa mig, men nej, han kom aldrig.

Väl framme i Barcelona gjorde jag ingenting, dom enda gångerna jag var ute vad när jag skulle köpa cigaretter (är rökfri idag) Jag grät varje dag nästan hela tiden. Satt inne vid datan och väntade på att Marcus skulle logga in. Min mamma ringde mig och sa att min faster ringt till henne och sagt att jag inte mådde bra. Vad var det med mig? Jag var inte "han känner inte likadant-sårad" utan jag kände verkligen att utan honom ville jag inte leva. Jag hade tappat allt, jag var helt förlorad.

En dag på msn skrev Marcus till mig att han ville att jag skulle komma hem, jag blev inte förvånad. Jag visste att han skulle göra så, han ville få hem mig för att allt sedan skulle fortsätta på samma sätt. Men han tjatade och tjatade, han sa att han mådde dåligt utan mig. Jag fick mig en tankeställare, var det annorlunda den här gången? Skulle jag riskera att bli sårad igen genom att åka hem? Men samtidigt undrade jag, att om han tyckte om mig skulle han ha sagt det. Men jag ville leva mitt liv med honom, det var värt att ta chansen. Jag ringde min mamma och sa att jag ville hem, så bokade jag en resa tillbaka, efter bara 9 dagar. Men jag sa ingenting till Marcus. Jag tog en sån stor risk, alla mina kompisar sa att jag var dum på riktigt och att han skulle såra mig igen. Och 99% av mig trodde att han skulle göra det, men det ynka hopp om oss två som jag hade fick mig att chansa.

3 timmar innan jag skulle till flygplatsen skrev Marcus till mig "Jag tror det är bäst om vi bara är kompisar" ... Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, jag brast i gråt och nu kände jag mig så jävla värdelös. Han hade lekt med mig igen och jag gick på det. Hur kunde jag tro att det skulle vara annorlunda den här gången? Jag skulle ta flyget hem för att vara med HONOM och nu sa han att han inte ville längre. Vet ni hur det kändes? Jag stängde ner datorn. Jag var helt förkrossad.

Min faster kom efter ett tag och sa att någon ringde på telefonen, jag hämtade min mobil och jag hade fått sms av Marcus där det stod "Snälla Elena ring mig" Jag ringde upp honom och frågade vad han ville? Då sa han "Jag har aldrig mått så dåligt som jag har gjort dom här dagarna utan dig. Förlåt jag menade inte det jag skrev nyss, kom hem. Jag menar det, det är bara så svårt" Vi snackade i telefon ett bra tag, sen sa jag att jag var trött och att vi skulle prata dagen efter, han visste fortfarande inte att jag skulle komma hem. Magen pirrade av längtan efter att få ligga i hans famn, skulle allt bli bra nu?

Efter vi hade lagt på var klockan runt 6 på morgonen och jag åkte mot flygplatsen. Lyckan när jag steg ut ur bilen väl framme på min gata går inte att beskriva. Jag såg hans hus och kände hur allt det tunga inom mig släppte. Några timmar senare knackade han på min dörr, jag slängde upp dörren och flög i hans armar. Han kysste mig och då visste jag att nu skulle allt bli bra.

Jag kom hem den 19 Juni, det var exakt 6 månader sen! Sen den dagen har vi varit tillsammans. Nu är jag lyckligast i hela värden


Gårdagens outfit

God morgon på er! Hoppas ni har sovit gott, det har iallfall jag gjort. Sista dagen i skolan idag, inte bara jag som tycker att det känns helt underbart eller hur :) Såg när jag vaknade att mina kläder från Ellos har kommit, lovar att visa er dom när jag hämtat ut!

Jag glömde totalt bort att jag fotade vad jag hade på mig igår, så jag lägger upp det nu.



Jacka - Bershka, Barcelona
T-shirt - T12 (egentligen Marcus)
Linne - HM
Leggins - HM
Skor - Converse
Örhängen - HM

Vad tycks?

Jennifer Aniston

40 år och fortfarande skitsnygg!
Här är hon i GQ's januarinummer, vad tycks?


Det kan inte vara kul att se elak ut

Har ni tänkt på när ni kollar på en film hur vissa personer inte passar att spela vissa roller? Typ som Jack Nicholson i Anger Management? Vissa personer ser så elaka och onda ut, då går det inte att dom spelar snälla roller, det blir bara helt fel haha. Men det kan inte vara så roligt att uppfattas som elak hela tiden eller hur?

Här är min top 3 lista för "elaka" skådespelare

1. Anthony Hopkins. Han ger mig kalla kårar... Men han får skylla sig själv att han spelade Hannibal Lecter



2. Jack Nicholson. Har ni sätt honom i The Shining när han hugger sönder dörren, sticker in huvudet och säger "Here's Johnny" Usschh



3. William Fichter. Ni kommer väl ihåg honom från Prison Break?



Håller ni med? :) Har ni själva några skådespelare som ni tycker ser elaka ut?

God morgon!

God morgon! Ska till skolan om någon timme har bara skola mellan 9-10 idag, skönt :) Sen får jag se vad jag och min älskling hittar på. Blir nog lite mys och så ska vi fixa lite mer i rummet som snart är klart! Fattas bara att köpa en byrå efter det. När allt är klart lovar jag att ta bilder och visa hur fint det blivit!

Slutar ni också skolan imorgon? Håll med om att det ska bli så skönt att säga "vi ses nästa år" till alla lärare? Haha. Tänk att det bara är 6 dagar kvar till jul nu, hoppas att snön kommer någon gång bara!

Jag måste börja ta med mig kameran ut mer och fota. Vill ta massa fina bilder på mig och min älskling, men det är svårt för min kamera är inte speciellt bra.. Vill verkligen ha en systemkamera! Eftersom jag tycker om photoshop väldigt mycket skulle det vara roligare att göra om fina bilder med bättre kvalité.

Här är en bild på mig och Marcus i somras, vad tycker ni? Kanske lite för somrig för studen :P


Borde man få döpa sitt barn till vad som helst?

Somnade när jag kom hem från skolan idag var så sjukt trött! Vaknade vid 9 och det betyder såklart att jag inte kommer kunna sova på ett bra tag.

Kollade runt lite på aftonbladet nyss och hittade en rätt sjuk sak. En familj i USA har döpt ett av sina barn till Adolf Hitler. Jag vet inte vad dom tänker med, det är sjukt vad folk gör för att få vara med i tidningen. Jag tycker det är riktigt elakt att göra en sån sak mot sitt eget barn! Pappan säger i videon "Det är ett vanligt namn. Släpp det förflutna och lev nu." Visst han har ett sätt att tänka, med resten av jordens befolkning tänker inte så. ALLA människor reagerar när dom hör det namnet och dom reagerar oftast inte positivt. Tror dom att namnet kommer ge deras barn en ljus framtid? Mobbing kommer nog vara en självklarhet, men tänkt senare när han ska skaffa jobb. En ansökan där det står Adolf Hitler, folk kommer tro att det är ett skämt. Hur kan man göra så? Dom döper sitt barn efter en av dom ondaste människorna som funnits på våran jord. Eller kan man ens kalla Adolf Hitler mänsklig?

På videon ser man också i bakrunden en mantel som hänger på väggen med ett nazist märke, så familjen har ju visar klart och tydligt vad dom står för. Pappan nekar att han är nazist även fast han till och med har tatuerat in ett nazist märke på handleden. Jag tror att dom kommer få mycket problem efter att dom valt att gå ut i tidningen, eller vad tror ni? Ännu sjukare är det att en av deras andra barn heter "Aryan nation" Helt sjukt..



Jag blir riktigt upprörd av såna här saker
Kolla på videon här

7:de gången gilt?

Gissa vem som är gravid igen? Jo Angelina Jolie, hon är gravid i tredje månaden med sitt 7:de barn!


Min julklänning

Jag är så glad just nu! Kollade nyss in Style by stars och såg att dom fått in den röda klänningen igen! Den är så sanslöst vacker! Så jag ropade på mamma och beställde den direkt :) Nu är den påväg till mig hihi



Har ni köpt jul eller nyårsklänning än?


This is some real gossip!

Jag som bara trodde att Nate och Jenny hade en lite engånsromans i Gossip Girl. Men tydligen så har dom hittat varandra utanför tv bilden också, gulligt tycker jag. Men jag blev lite chockad när jag läste att hon är 15 (!) på riktigt, jag som bara trodde att hon spelade det. Hon är född 1993 haha, håll med om att hon ser mycket äldre ut? Undra vad hennes föräldrar tycker om att hon dejtar en 8 år äldre kille :) Men men.. love is blind



Serena och Dan är också ett par i verkligheten!

 

Chuck och Vanessa också.. haha



Jag trodde dethär var någon undomsserie.. inte typ Bonde söker fru Teenage Edition haha

Yves Rocher




Det är rea överallt! Rea är det bästa jag vet, håller ni inte med? :) Var inne på Yves Rocher nyss och där har dom rea upp till 50%! Blir helt galen. Gjorde en beställning där för inte så längesen och för 200 kr fick jag hur mycket saker som helst! Jag har bådee fuktkrämen och läppbalsamet som är med på bilden. Fuktkrämen är av serien Pure Camomille och doftar himmel! Om ni gör en beställning därifrån, beställ den också ni kommer inte ångra er, har bodylotion från den serien också :)

Det är kul också att man får massa testprodukter och saker på köpet. Håll med om att få hem ett paket med massa produkter och smink i olika storlekar är helt underbart? Som man sen placerar på hyllan så att det ser riktigt "tjejigt" ut haha. Jag älskar det iallfall :) Ska nog göra en till beställning snart!

Nelly.se



Kolla vilken klänning som har kommit in på Nelly.se igen! Kommer ni ihåg hur snabbt den tog slut förra gången? Haha, så det gäller att vara snabb denhär gången. Jag har iallfall inte bestämt mig om jag ska beställa den.. även fast jag var så arg förra gången den tog slut. Den kostar ju trotsallt bara 299 kr, verkligen värd pengarna! Blir nog isåfall blir det nog den svarta :)
Vilken tycker ni är finast?


Nya skor!

Idag kom mina skor från converse! Wie :) Och älsklingens tröjor, fast en var tyvär för stor som vi måste skicka tillbaka. Just nu sitter min älskling och hans lillebror och spelar xbox, dom är helt inne haha. Så jävla roligt att höra dom bråka bara pga ett bilspel :P



Själv myser jag med lilla missen :)


Rea på Ellos

Gjorde nyss en beställning på Ellos :) Den kommer om ca 2 dagar! Jag brukar alltid visa i förväg, men nu tänkte jag visa när dom kommer istället!

Ni borde ta en titt på Ellos.se för dom har faktist upp till 70% rabatt, jag fick allt mitt mer än 500 kr billigare!


Tips

Tänkte tipsa er lite om en sak!

Uggs är dom mysigaste skorna till vintern, det måste ni hålla med om? Det bästa är att dom passar till allt! Jeans, leggins, klänning, till och med mjukisbyxor :) Men original Uggs är väldigt dyra, tycker iallfall jag, dom ligger mellan 1000-2500 kr..

Här kommer mitt tips! Dom här uggs-imiterade skorna finns på HM för bara 149 kr! Bra pris va? Och fina är dom också, jag tycker den lilla snörningen faktist gör dom riktigt snygga! Sånna här har jag faktist själv :)



Har ni några bra tips ni vill dela med er av?

Julstress

Får lite småpanik nu! Det är julafton om 8 dagar och jag har varken köpt klart alla julklappar eller köpt någon jul/nyårs klänning. Nyss var det ju en månad kvar till jul och jag tänkte att jag hade gott om tid på mig, men dagarna har sprungit iväg. Är ni helt klara inför jul?

Fortsätt vara med och tävla, kanske avslutar tävlingen lite tidigare :)

Världens gulligaste

Ni har väl sätt Christian the lion? Håll med om att det är världens gulligaste video! :)


Måndag

Har haft lite fullt upp dom senaste dagarna med skola och så, men nu är allt klart! Har ingenting mer att göra innan lovet, känns så himla skönt!

Vad ska ni göra på lovet då? Själv så får jag släktbesök av mina kusiner från Barcelona, så vi blir riktigt många på julafton, ska bli så mysigt :D Sen ska jag och älskling och några flera åka på skidresa nån gån i början på nästa år. Vi ska boka när vi får in pengarna för våra projekt :)

Idag somnade jag när jag kom hem från skolan, var så sjukt trött! Vaknade vid 8 åt pannkakor och gick sen ut med hunden.



Söt va?


For the record

Var det någon som såg Britney Spears dokumentären "For the record"? Jag missade den! Hörde att den var jättebra så jag ska se om den kanske går att ladda ner :)

Har ni sett omslaget till tidningen Glamours januarinummer förresten? Helt underbart!



Är hon inte jättesöt?

Och alla ni som gillar låten Rehab med Rihanna, håll utkik efter videon till låten när den kommer ut! Det ryktas om att hon och killen som är med i videon har en liten romans..

Det hettar till mellan Rihanna och Justin Timberlake!

Ser ni vem det är? ;)

Haha jag frågade min älskling om han visste vem det var, vet ni vad han svarade? Robbie Williams.. Haha!

Shopping

Älsklingen beställde lite kläder från 2 olika hemsidor igår och jag tänkte visa er för dom är riktigt snygga! :)

   

Dom två första är från Junkyard och dom andra två är från Topstreetwear
Ni borde gå in på Topstreetwear dom har rea på riktigt snygga t-shirts, om ni nu kanske ska köpa julklapp till pojkvännen, brorsan eller kanske farsan haha :) Synd nog finns det inte så snygga kläder för tjejer på den sidan

Jag passade på att klicka hem ett par nya converse! Är lite trött på mina helsvarta hihi. Också från junkyard :)



Pusssss


Hur kan våran värld vara så grym ibland?


Har ni hört det som hände i england? 9 killar våldtog en 14 årig tjej. Hur kan man göra så?? Jag antar att det inte bara är jag som aldrig slutar bli chockad?

Alla vet att skulle det här hända i något land där man ser ner på kvinnor skulle det bli annorlunda. Jag läste för några veckor sedan att en 13 årig flicka i Somalia blivit våldtagen av 3 män. Flickans föräldrar polisanmälde händelsen, och vet ni vad som hände? HON blev anklagad för otrohet pga brott mot sharialagarna. Sharia är ett begrepp inom islam och det man kan göra sig skyldig till inom sharia är äktenskapsbrott/sexuella relationer utanför äktenskapet, stöld, rån, falsk anklagelse för äktenskapsbrott och berusning.

Straffet blev att hon stenades till döds av ett 50-tal män. I artikeln står det "Steningen avbröts efter en stund och flickan togs upp ur gropen. En sjuksköterska kontrollerade om flickan var död. Det var hon inte och hon grävdes ner igen och steningen fortsatte till dess att hon var död." Är det inte hemskt? Nu när jag sitter och skriver om det här gör det ont i hela min kropp..

Vad anser ni om det här?

Ni kan läsa hela artikeln här


Har ni valt klänning än?

Blev ingen bio idag, jag och älsklingen var för lata för att göra något. Ska göra en ny bloggdesign, den kommer upp snart!

Tänkte fråga om ni valt eran nyårs eller julklänning än? Jag har kollat på rätt många men dom ryker jättesnabbt! :(

Till jul:

  

Det är så svårt att hitta den perfekta klänningen, har kollat runt på massvis med sidor på internet men hittar inte någon som är perfekt för mig. Dom här svå var väl söta? :)

Till nyår:

 

Dom här två är rätt lika varann, den glittrande rosetten på den svarta klänningen är helt underbar men det känns som att många kommer att bära svart, och lila är ju väldigt inne just nu :)

Alla klänningarna kommer från Asos.com Just därför tvekar jag lite också, för det känns lite jobbigt att beställa från ett annat land just ifall klänningen inte skulle sitta så bra, plus att frakten är dyr. Men jag får se :)

Pussss

Biotips?

Jag och min baby ska nog på bio ikväll, nån som har något tips om vad vi kan se? Har hört att Twilight är bra men min älskling tvekar, ni som har sätt den, tycker ni den är bra?

Jag och älskling håller ju på att fixa mitt nya rum så jag tänkte visa en gullig sak vi har gjort!



Vi köpte två vanliga ramar på Ikea, sen skrev vi ut bilder på oss i vanligt papper och satte in. Kolla va fint det blev! :D Hihi

Nu måste vi på promenad med älsklingens hund Benzo och med Nova. Nova är min storebrors hund, han kom och lämnade henne nyss för han ska iväg.



Bilden blev inte så bra men här är en bild på lilla Nova, hon är en blandning mellan en rotweiler och en dobberman. Hon är jättebusig och gullig, 13 veckor är hon ungefär :) Tror jag

När vi kommer tillbaka ska jag hjälpa min mamma med maten! Renskavsgryta mums! :D Så jag skriver efter maten annars senare lite senare. Vad ska ni hitta på idag? :)

Ha en trevlig lördagskväll hihi
Pusss

Lördag

Somnade inte förrän 6 imorse så vaknade för bara en timme sen, usch jag hatar att sova bort hela dagen! Nu ligger iallafall min älskling brevid mig och spelar xbox haha. Han är helt inne i nått bilspel och jag hör honom säga hela tiden "Kolla älskling sån här ska jag köra nästa år" Haha han är så glad att han ska få tävla i Porsche carrera cup, är väligt glad för min älsklings skull :D

 

Berättade ju förut att jag och min älskling var så otåliga att vi inte kunda vänta med att öppna julklapparna haha. Iallfall jag lovade att visa julklapparna för er så nu har jag tagit kort på det mesta :)



Mina fina Juicy Couture dress i färgen Bubbelgum Pink som jag fick av min älskling! Köpt på Nelly.com för 2198 kr, fast den är helt slut nu :(



Ljustorkosa Nikeskor :) Köpta på barkaby outlet för bara 350 kr



Parfymen Calvin Klein Euphoria, älskar den! Älskling beställde den på Parfym.se Vet inte priset men ni kan ju kolla själva om ni vill veta :)



Haha en usb-julgran som är inkopplad i datan. Den skiftar i olika färger :) Jättemysig. Köpt på Coolstuff.se Dom har massvis med sjuka och roliga saker där ni måste kolla!



Ni har hört talas om värmekuddar som man sätter in i micron va? Haha det här är värmetofflor som man värmer i micron :D Dom är jättesköna men hela tyngden ligger på underdelen av tofflan så det är rätt tungt att gå i dom :P Också köpta på Coolstuff.se

 

Och här är min nya mobil! Haha skoja, det här är en av mina favoriter :D Haha det här är en bluetooth telefon, istället för en liten trådlös snäcka i örat är den som en liten telefon. kopplad till min vanliga mobil såklart. Jätterolig faktist, ni ska bara veta vilka blickar jag får när jag pratar i den haha :) Också köpt på Coolstuff.se

Det var några av dom julklapparna jag fick av min älskling. Tänkte också visa två snygga t-shirtar jag gav till min baby.

 

Båda tröjorna är köpta i nya Nacka Forum, första tröjan kommer ifrån T12 och andra tröjan kommer ifrån !Solid

Skriver snart igen :)
Pusss


Sjusovare

Sov rätt dåligt inatt så jag somnade när jag kom hem efter jobb mötet. Älskling och jag ska jobba med några projekt tillsammans, skönt så slipper vi vara ifrån varann :D

Vaknade för bara någon timme sen så kommer inte kunna somna på ett bra tag, får se vad jag och min baby hittar på nu. Är vrålhungrig så vi ska hem till älsklingen och äta tacos mums! :)



Grattis till Kevin också som vann Idol, fast jag visste att han skulle vinna :)

Pussss

Hej hoppp

Har inte skrivit på ett tag men har haft fullt upp med både skolan och att fixa mitt nya rum! I söndags var jag, älskling och några och körde gokart. Jag var riktigt bra, min bästa tid var 29 sek och älsklingens bästa tid är 26 sek (tänk på att han har tävlat i gokart i flera år och har vunnit flera tävlingar i Sverige) Så jag blev jätteglad :D Ja va bättre än nästan alla killar, wiiie

 

Sitter nu och kollar igenom massa bilder från i somras när jag och älsklingen var i göteborg. Vi hade såå mysigt och vi har bästämt att vi nog ska tillbaka dit nästa sommar!

  

Eftersom älsklingen är så otålig har jag resan fått alla mina julklappar haha. Blev jätteglad! Fick en Juicy Couture dress, den är helt underbart skön. Sen fick jag en parfym jag har önskat mig jättelänge :D Calvin Klein Euphoria, den doftar himmel haha. Sen fick jag ett par skit snygga turkosa nike skor och massa mys belysning och värmetofflor! Älsklingen vet exakt hur han ska göra mig glad :) Tänkte ta kort på allt lite senare och visa ifall ni kanske vill se hihi

Julafton om 12 dagar! Då kommer mina kusiner från Barcelona hit :D Ska bli så kul

Den 19:de firar jag och baby 6 månader också! Hihi vi ska köpa halsband med varandras namn på! Älskar min älskling såååå himla mycket!
Pussss

Mys

Har inte skrivit på typ en vecka. Jag och älsklingen har mysit så mycket att jag glömt bort, hihi. Är hemma hos baby just nu, vi ska äta sen ska vi tillbaka till mig. Skriver då :)

Pussssss

Målardag

Idag har jag och min älskling städat och fixat jättemycket! Vi har till och med målat i det nya rummet :) Älsklingen har varit jätteduktig och målat alla väggar jag målade bara runt lister och så hihi

 

Nu ska vi hoppa in i duschen för vi är helt vita av färgen! Wiie sen ska vi krypa ner i sängisen och baby ska förhöra mig för jag har prov imorgon

Pussssssssssss

Sjuk

Sitter hemma och är sjuk, igen! Nu har jag blivit jätteförkyld.. har till och med lock för öronen.

Hoppas älsklingen kommer hem snart så att vi kan mysa lite och kolla på julkalendern.. haha. Måste ju se om den är sevärd.



Så här ser älsklingen ut när han försöker spela ledsen, hihi min sötis

Pusssss

RSS 2.0