Hemsidor utomlands

Jag tycker det är så frustrerade att alla hemsidor med skitsnygga kläder oftast ligger utomlands! Håller ni inte med mig? Forever21 och Asos är två av dom hemsidorna som har hur fina och billiga kläder som helst, men sen är frakten till Sverige apdyr och sen är man inte helt säker på att kläderna sitter bra eller hur storlekarna är, och då är det så himla krångligt om man skulle vara tvungen att skicka tillbaka..

Karmaloop är en hemsida med skitsnygga kläder för personer som gillar streetmode! Jag blir helt galen, en dag ska jag beställa riktigt mycket där ifrån, jag ska samla ihop några stycken och beställa så att man kan dela på frakten, det är smart eller hur? Karmaloop har perioder när dom har skitsnygga kläder inne, men just nu ser det lite tomt ut. Här är iallfall två plagg tycker jag!



Skitsnygg vårjacka i oldschool stil, vore jag rik skulle jag hugga in haha.. för det svider i ögonen när jag kollar på priset, försöker smygtrolla så att det ska stå kr istället för $..

T-shirten är skitnygg till ett par lila converse och ljusa jeans!

Kommentarer
Postat av: jackie

Vilken fin blogg du har! Titta gärna förbi våran, en av sveriges pouläraste bloggar! http://www.pixation.se/blog

2009-01-07 @ 11:32:04
URL: http://www.pixation.se/blog
Postat av: Jenny

Trevlig blogg! Jag beställer ofta från Asos. Senast idag beställde jag en klänning och betalade endast 55 kr i frakt, det är endast 15 kr mer än Svenska H&M. Det är lika smidigt att returnera en vara där som ett svenskt postorderföretag. Jag kan starkt rekomendera Asos. =)

2009-01-07 @ 14:13:22
URL: http://dzenija.blogg.se/
Postat av: JOHANNA ARREMAN

beställ med några kompisar från forever21 :) jag beställde med min pojkvän, hans syster och hennes kompis. jag själv behövde bara betala 220 kr för ett nattlinne inklusive frakt, bara för att det var de enda jag beställde. de som beställde lite mer fick ju betala mer i frakt o tull. storlekarna är ungefär som de svenska, men kuporna på klänningarna är ganska små.

2009-01-07 @ 16:48:03
URL: http://johannaarreman.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej, jag har en fråga angående det här fame bloggers. Det är nämligen så att jag gått med men jag vet inte vart jag ska klistra in koden

2009-01-07 @ 20:32:51
URL: http://adi89.blogg.se/
Postat av: Nadja Evelina

Jättesöt jacka!

2009-01-10 @ 16:48:57
URL: http://nadjaevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0